Магазин за магия

Магазин за магия

В тази категория ви предлагаме всичко необходимо за практикуващите Магия, Уика, Будизъм и Медитация. Някои от продуктите са създадени специално за изповядващи Уика и Стрега и практикуващи магия, затова нямат подробно описание за начина на употреба - всеки, който се занимава с това, знае как да ползва тези билки, масла и камъни.

Не предлагаме неща, които са пряко свързани с Черна магия. Ако вие ползвате някои наши продукти за подобни цели, отговорността за последствията са изцяло ваши.

МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО:

  1. Не правим магии нито разваляме такива, така че не търсете подобни услуги от нас.
  2. Маслата и билките, които предлагаме са за ритуали и празници, които практикуващите правят - само по себе си маслото за пари няма да ви донесе пари, то се използва в ритуали, с които практикуващите подсилват ефекта от своите усилия и работа.
  3. Уика, Стрега, Магия и Будизъм са вярвания, които някои хора изповядват - не допускаме груби коментари и заплахи по този повод, защото всеки човек е свободен да избира своите вярвания и религия
  4. Въпреки, че предлагаме комплекти и предмети за гадаене, ние НЕ предлагаме такава услуга.
  5. С удоволствие ще ви обясним как или къде да разположите в дома си нашите Сигли, Сувенири, Кристални решетки или Амулети, но НЯМА да отговаряме на въпроси как да навредите на някой.
  6. Билковите смеси и масла са създадени за ритуални цели и са 100% органични, но не можем да ви кажем как да ги ползвате за лечение. Ако търсите лек за болест, моля обърнете се към лекар или потърсете билкова аптека.
  7. Всички книги в категорията за Книги, освен книгите на Сенките, са втора употреба, но НЕ изкупуваме книги - само продаваме такива, така че не ни предлагайте.
  8. Повечето от нещата в тази категория са авторски, ръчна изработка и ако някой модел е изчерпан, с удоволствие ще ви направим подобен. Олтарните, сиглите, йероглифите и пентаклите от дърво са от рециклирана дървесина, обработвана само с естествени оцветители, импрегнирана с натурални препарати. Камъните, друзите и бижутата от тях са естествени. Натуралните масла в сапуните, парфюмите, бомбичките за вана, смесите за ритуали са 100% натурални и органични.
  9. Когато направите поръчка за някои продукти от тези категории, ние ще се свържем с вас, за да се уверим, че имате навършени 18 години.


Подкатегории:

Created by Rosie Concept Web Design 2020