Какво са сиглите?

За да постигнем целите си в живота е нужно не само да положим усилия, но и да имаме малко късмет. Сиглите са това, което ни помага да се сдобием с нужния късмет, за да успеем.

Най-просто казано, сигилът е магическо изображение, което представлява дадено желание. Това е начин да заявим на вселената за какво се борим и за какво имаме нужда от помощ.

Значение на сиглите

Още от древността, сиглите са били използвани за да се привлече дъжд, плодородие, защита при път и война и още много други неща. Може да се направи сигил за всичко - да имаме повече късмет, да си намерим нова работа, да се защитим енергийно, да имаме повече пари или пък да намерим сродна душа.

Какво е нужно да знаем за сиглите?

Ако вие наистина показвате с действия на вселената, че се трудите за мечтите си и заслужавате да ги постигнете, сигила е изкючително мощно средство, което наистина може да промени живота ви.

Обаче, сигилът няма да постигне целта ви вместо вас. Няма как да получите нова работа без да потърсите, няма как да изкарате повече пари без да се потрудите, няма и как да бъдете в добро здраве без да живеете здравословно. Сиглите са изключително мощни, но те само ни помагат - не живеят вместо нас. Това колко ще ни помогнат е пряко свързано с това колко заслужаваме помощта им.

Ако сте сигурни, че правите всичко, което зависи от вас, но имате лош късмет или съдбата е срещу вас, купете си сигил и се уверете сами в неговото действие.

Правила при сиглите:

  1. Не се прави сигил, който да привлече конкретен човек, защото всеки човек има правото на свободна воля. Може без проблем да се направи силен сигил за любов.
  2. Не се пожелава това, което принадлежи на друг. Вселената е справедлива - тя винаги ще ви помогне да постигнете нещо свое. Ако желаете чуждото, има вероятност енергията да се обърне срещу вас. Можем да ви направим мощен сигил за късмет и успех, специално за вас.
  3. Сиглите за конкретна цел са по-силни от тези, които са комбинирани. Например, ако поръчате сигил само за любов, той ще е по-силен и ще подейства по-бързо от сигил, който е за любов, пари и здраве.
  4. Поставете сигила близо до целта си. Ако поръчвате сигил за любов и хармония е добре да го поставите в общите стаи, в които често се карате с половинката си. Ако искате сигил за пари или клиенти можете да го поставите близо до парите си или на мястото, на което работите.
  5. След като закупите и поставите сигила на правилното място е важно често да го поглеждате или да мислите за него. Това ще го зареди допълнително с енергия, която ще му помогне да действа по-силно и по-бързо.
  6. Последното, но може би най-важното правило е да положите усилия. Ако поръчате сигил за любов и го заредите, започнете да излизате навън, кажете на приятелите си, че търсите половинка. Ако решите да поръчате такъв за пари - потърсете нови възможности, от които да изкарате пари или пък нова работа. Енергийните промени няма как да станат реалност ако вие не положите усилие да им позволите да се сбъднат.

Сиглите са малката частица енергия, малката помощ от съдбата в правилния момент, която ни помага да постигнем това, което искаме, считайки че го заслужаваме.

Освен това, те са ефектна и красива украса за дома, която ще ви носи по малко късмет всеки път, в който я погледнете.

Информацията на тази страница е частично заимствана от extraordinaryrose.com

Created by Rosie Concept Web Design 2020