Комплект колие и гривна от Родонит

Има един камък, който е пряко свързан със сърдечната чакра и помага за изграждане на увереност, преодоляване на стреса и проблемите от миналото и това е Родонит. Като камък на Венера, той е свързан с любовта, но първо с любовта към себе си, към изграждане на положителна оценка за собствените си качества, той ни помага да се развиваме. Талисман за всички страдащи от страхова невроза, тревожност и депресия и силен амулет за зодиите Рак, Везни и Телец

Комплект колие и гривна от полускъпоценни камъни. Моделите са подходящи за всеки тип облекло. Камъните се докосват до кожата ви и така имат максимален ефект. Дължината на колието е приблизително 44 см плюс 4 см верижка за удължаване. Гривната е подходяща за ръце с обиколка максимум 18 см.

Как работят бижутата?

Бижутата се използват още от древността и са изключително ефективен начин да привлечем дадена енергия към себе си или да се защитим.

За какво служи бижу и колко силен ще е ефекта от него зависи от две неща - какво е изобразено на него и дали е заредено с енергия.

Бижутата, както и други магически предмети, могат да бъдат заредени с енергия, съобразена с целта ви. Например чрез молитва към Аргхангел или ако сте практикуващи - ритуал, който използва вашата лична сила.

След като бижуто е заредено и го носите, допирайки се до вашето тяло, то ще обменя енергия с него. По този начин имате пряк физически допир с предмет, който сте заредили с енергията на вашето желание.

Освен чисто енергийно, бижутата действат и психологически - слагайки го и знаейки неговото значение, вие подсъзнателно ще ориентирате своите действия към постигане на целта си.

Важно е да се отбележи, че бижутата не заместват вашите усилия. Те са инструмент, който ви позволява да поискате малко помощ от вселената и да се синхронизирате с вашите желания. Ако не положите реални усилия да постигнете целта си, вселената няма как да ви помогне.

Гривна и колие от Родонит - камъка на любовта и преодоляването на миналото

  • Код на продукта: Комплект колие и гривна от родонит Ж03249
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 60.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Малък шлифован родонит

Малък шлифован родонит

Шлифован полускъпоценен камък - Родонит. Вярва се, че е камъка на любовта. Размери: 3 см на 1.5..

20.00лв

Махало Родонит за гадаене за Любов, брак и сродна душа

Махало Родонит за гадаене за Любов, брак и сродна душа

Радиестезично махало от Родонит Полускъпоценен камък шлифован под формата на радиестезично махало..

21.00лв

Тагове: колие, колиета, гривна, гривни, комплект колие и гривна, колиета от полъскъпоценни камъни, гривни от полускъпоценни камъни

Created by Rosie Concept Web Design 2020