• Гривна талисман за Любов със символа на Богинята Майка

Гривна талисман за привличане на любов със символа на Богинята Майка

Красива и ефектна гривна с кристал и определени символи, която служи като амулет и талисман. Гривната се закопчава около китката ви и така символично ви обгръща с енергията на символите, вложени в нея. Размерът е 20 см. Подходяща е за китки от 18 до 20 см.

Как работят бижутата?

Бижутата се използват още от древността и са изключително ефективен начин да привлечем дадена енергия към себе си или да се защитим.

За какво служи бижу и колко силен ще е ефекта от него зависи от две неща - какво е изобразено на него и дали е заредено с енергия.

Бижутата, както и други магически предмети, могат да бъдат заредени с енергия, съобразена с целта ви. Например чрез молитва към Аргхангел или ако сте практикуващи - ритуал, който използва вашата лична сила.

След като бижуто е заредено и го носите, допирайки се до вашето тяло, то ще обменя енергия с него. По този начин имате пряк физически допир с предмет, който сте заредили с енергията на вашето желание.

Освен чисто енергийно, бижутата действат и психологически - слагайки го и знаейки неговото значение, вие подсъзнателно ще ориентирате своите действия към постигане на целта си.

Важно е да се отбележи, че бижутата не заместват вашите усилия. Те са инструмент, който ви позволява да поискате малко помощ от вселената и да се синхронизирате с вашите желания. Ако не положите реални усилия да постигнете целта си, вселената няма как да ви помогне.

Гривна талисман за Любов със символа на Богинята Майка

  • Код на продукта: Гривна за привличане на любов
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 56.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Гривна амулет за защита и успех с пентакъл

Гривна амулет за защита и успех с пентакъл

Гривна талисман за защита и успех Красива и ефектна гривна с кристал и определени символи, която ..

56.00лв

Амулет за защита - гривна с ръката на Фатима и кристал

Амулет за защита - гривна с ръката на Фатима и кристал

Гривна амулет за защита с ръката на Фатима Красива и ефектна гривна с кристал и определени символ..

56.00лв

Тагове: гривни с полускъпоценни камъни, гривни с естествени камъни, гривна амулет, гривна талисман, магическа гривна, амулети, амулети цена, амулет за защита, амулет за защита от магии, амулети за защита на дома, амулети за енергийна защита, амулети за защита, защитни амулети, талисмани за защита, талисман за защита, защита от лоша енергия, защита от енергийни вампири, защита от енергиен вампир, защита от енергийни влияния, защита от негативна енергия, защита от лоши енергии, защита от енергийно влияние, защита от енергиен вампиризъм, защита от чужда енергия, защита от отрицателна енергия, магия за защита на дом, магия за пречистване на дом, ритуал за защита на дом, ритуал за пречистване на дом

Created by Rosie Concept Web Design 2020