• Ключодържател оргонит с ангелско число 7777 за късмет и преодоляване на неприятностите

Красив ключодържател оргонит с ангелското число 777, предназначен да ви донесе късмет и да ви помогне да преодолявате препятствия и трудности

Искате ли да знаете как да привлечете късмета и изобилието в живота си?

Опитайте се да се свържете с вашия ангел-пазител, като носите този талисман и редовно визуализирате числата и се концентрирате върху тях, особено когато търсите нова работа, когато нещата при вас се объркват или сте в период, в който не ви върви.

Внимателно изработен през правилните дни и фази на луната, този оргонит ключодържател е предназначен да се използва като ключ, с който вашето съзнание може успешно да фокусира и материализира късмета и изобилието.

Използвани материали: Епоксидна смола, златисто фолио, естествени пигменти

Приблизителен размер: 5/1,4/0,8 см (без верижката на ключодържателя)

Какво е оргонит?

Оргоновата енергия е това, което от векове наричат "Чи", "Прана" и "Универсална енергия". Оргонитите се създават като се редуват слоеве органични и неорганични материали, които могат да влияят на енергията и да я усилят до такава степен, че да я усетите. 

Ключодържател оргонит с ангелско число 7777 за късмет и преодоляване на неприятностите

  • Код на продукта: Ключодържател с ангелско число 7777
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 54.00лв


Възможни варианти


Тагове: оргонит, оргонити, оргонити цени, оргонит медальон, оргонит ключодържател, оргонна енергия, оргонова енергия, оргонит бижута, ангелско число, ангелски числа

Created by Rosie Concept Web Design 2020