Комплект колие и гривна от Унакит

Унакит - този прекрасен камък под влиянието на Венера е най - силният талисман ако търсите спокойствие, любов и семейство. Това е камъкът талисман за зодия Телец, но носи много късмет и на Везни и Рак. Ако сте избрали професия, посветена на красотата и изкуството или мечтаете за любов, дом и деца - този камък е прекрасен избор за вас.

Комплект колие и гривна от полускъпоценни камъни. Моделите са подходящи за всеки тип облекло. Камъните се докосват до кожата ви и така имат максимален ефект. Дължината на колието е приблизително 44 см плюс 4 см верижка за удължаване. Гривната е подходяща за ръце с обиколка максимум 18 см.

Как работят бижутата?

Бижутата се използват още от древността и са изключително ефективен начин да привлечем дадена енергия към себе си или да се защитим.

За какво служи бижу и колко силен ще е ефекта от него зависи от две неща - какво е изобразено на него и дали е заредено с енергия.

Бижутата, както и други магически предмети, могат да бъдат заредени с енергия, съобразена с целта ви. Например чрез молитва към Аргхангел или ако сте практикуващи - ритуал, който използва вашата лична сила.

След като бижуто е заредено и го носите, допирайки се до вашето тяло, то ще обменя енергия с него. По този начин имате пряк физически допир с предмет, който сте заредили с енергията на вашето желание.

Освен чисто енергийно, бижутата действат и психологически - слагайки го и знаейки неговото значение, вие подсъзнателно ще ориентирате своите действия към постигане на целта си.

Важно е да се отбележи, че бижутата не заместват вашите усилия. Те са инструмент, който ви позволява да поискате малко помощ от вселената и да се синхронизирате с вашите желания. Ако не положите реални усилия да постигнете целта си, вселената няма как да ви помогне.

Гривна и колие от Унакит - камъкът на любовта и брака

  • Код на продукта: Комплект колие и гривна от унакит Ж03248
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 60.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Оргонит ключодържател за късмет в любовта с Унакит

Оргонит ключодържател за късмет в любовта с Унакит

Красив ключодържател - оргонит за късмет в любовта с Унакит и Ахат Талисмана представля..

52.00лв

Махало за радиестезия от унакит за любов

Махало за радиестезия от унакит за любов

Радиестезично махало от унакит Полускъпоценен камък шлифован под формата на радиестезично махало,..

21.00лв

Натурална нешлифована друза Унакит

Натурална нешлифована друза Унакит

Нешлифована друза натурален Унакит Приблизителен размер: 3 см на 2.5 см. Приблизително тегло: ..

19.00лв

Талисман за късмет в любовта и брака - колие с Унакит камъка на Венера

Талисман за късмет в любовта и брака - колие с Унакит камъка на Венера

Дамско колие с унакит Нежно дамско колие с Унакит - камъка на Любовта и Венера. Специален талисма..

44.00лв

Тагове: колие, колиета, гривна, гривни, комплект колие и гривна, колиета от полъскъпоценни камъни, гривни от полускъпоценни камъни

Created by Rosie Concept Web Design 2020