• Магически медальон цветето на живота модел 2

Медальон за магия - Цветето на живота

Цветето на живота е символ, свързан със свещената геометрия. То символизира цикъла на създаване на всичко във вселената и общия източник на всяко нещо. Всичко започва от първия кръг в средата, като от него произлизат всички останали. В "цветето на живота" се крият и други фигури - "Яйцето на живота", "Плода на живота".

Вярва се, че в този символ се крие геометрията, която задвижва цялата ни вселена - разположението на атомите, формата на цветята, развитието на зародишите и всички останали форми в реалността, която ни заобикаля. 

Как работят медальоните?

Медальоните се използват още от древността и са изключително ефективен начин да привлечем дадена енергия към себе си или да се защитим.

За какво служи медальона и колко силен ще е ефекта от него зависи от две неща - какво е изобразено на него и дали е зареден с енергия.

Медальоните, както и други магически предмети, могат да бъдат заредени с енергия, съобразена с целта ви. Например чрез молитва към Аргхангел или ако сте практикуващи - ритуал, който използва вашата лична сила.

След като медальона е зареден и го носите, допирайки се до вашето тяло, той ще обменя енергия с него. По този начин имате пряк физически допир с предмет, който сте заредили с енергията на вашето желание.

Освен чисто енергийно, медальоните действат и психологически - слагайки го и знаейки неговото значение, вие подсъзнателно ще ориентирате своите действия към постигане на целта си.

Важно е да се отбележи, че медальоните не заместват вашите усилия. Те са инструмент, който ви позволява да поискате малко помощ от вселената и да се синхронизирате с вашите желания. Ако не положите реални усилия да постигнете целта си, вселената няма как да ви помогне.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Магически медальон цветето на живота модел 2

  • Код на продукта: Медальон цветето на живота модел 2 - Р
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 24.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Медальон цветето на живота

Медальон цветето на живота

Магически медальон - Цветето на живота Цветето на живота е символ, свързан със свещената геометрия...

24.00лв

Тагове: медальони, медальон, медальони цена, медальони купи, ангелски медальони, ангелски медальон, амулет медальон, амулет цветето на живота, талисман цветето на живота, бижу цветето на живота, колие цветето на живота, цветето на живота значение

Created by Rosie Concept Web Design 2020