Медальон за магия - Архангел Рафаел

Магически медальон със сиглите на Архангел Рафаел, който можете да използвате за молитви към архангела или да заредите енергийно чрез ритуал.

Архангел Рафаел отговаря за пари, информация, привличане на клиенти и реклама. Той е ангела, който помага и пази при път и отговаря за лечението и здравето. Като покровител на птиците, може да го молите за помощ ако домашния ви любимец е папагалче или канарче.

Архангел Рафаелможе да помогне с:

  • Молитви за пари, клиенти, оборот и реклама
  • Молитви за защита при пътувания
  • Молитви, свързани със здравето домашни любимци.
  • Молитви, свързани със здраве и лечение.

Счита се, че неговата енергия е сходна с планетата Меркурий. Активирайте своя амулет с молитва в сряда (деня на архангел Рафаел).

Как работят медальоните?

Медальоните се използват още от древността и са изключително ефективен начин да привлечем дадена енергия към себе си или да се защитим.

За какво служи медальона и колко силен ще е ефекта от него зависи от две неща - какво е изобразено на него и дали е зареден с енергия.

Медальоните, както и други магически предмети, могат да бъдат заредени с енергия, съобразена с целта ви. Например чрез молитва към Аргхангел или ако сте практикуващи - ритуал, който използва вашата лична сила.

След като медальона е зареден и го носите, допирайки се до вашето тяло, той ще обменя енергия с него. По този начин имате пряк физически допир с предмет, който сте заредили с енергията на вашето желание.

Освен чисто енергийно, медальоните действат и психологически - слагайки го и знаейки неговото значение, вие подсъзнателно ще ориентирате своите действия към постигане на целта си.

Важно е да се отбележи, че медальоните не заместват вашите усилия. Те са инструмент, който ви позволява да поискате малко помощ от вселената и да се синхронизирате с вашите желания. Ако не положите реални усилия да постигнете целта си, вселената няма как да ви помогне.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Медальон - Архангел Рафаел

  • Код на продукта: Медальон - Архангел Рафаел - Ж
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 40.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Амулет с ангелски руни за Архангел Рафаел

Амулет с ангелски руни за Архангел Рафаел

Ангелска руна за пари, клиенти и здраве - Архангел Рафаел Архангел Рафаел отговаря за пари, ин..

9.00лв

Комплект Амулет с ангелски руни за Архангел Рафаел и сърце нефрит

Комплект Амулет с ангелски руни за Архангел Рафаел и сърце нефрит

Комплект Ангелска руна за пари, клиенти и здраве - Архангел Рафаел и сърце от нефрит Комплекта..

15.00лв

Тагове: медальони, медальон, медальони цена, медальони купи, ангелски медальони, ангелски медальон, амулет медальон, медальон с ангелски руни, амулет с ангелски руни, амулети с ангелски руни, талисман с ангелска руна, талисмани с ангелски руни, руна за пари, руни за пари, руна за богатство, руни за богатство, руна за изобилие, руни за изобилие, руна за просперитет, руни за просперитет, руна за бизнес, руни за бизнес, медальон за здраве, медальони за здраве медальон за пари, медальони за пари, медальон за богатство, медальони за богатство, медальон за изобилие, медальони за изобилие, медальон за просперитет, медальони за просперитет, медальон за бизнес, медальони за бизнес, медальон за здраве, медальони за здраве, руни архангел Рафаел, медальон архангел Рафаел, Архангел Рафаел,

Created by Rosie Concept Web Design 2020