• Медальон Соломонов печат - Отворени Врати

Магически медальон със Соломонов печат - Първия пентакъл на Луната - "Отворени врати" от Ключа на Соломон 

Медальонът "Отворени врати" според Ключа на Соломон е първия пентакъл на луната. Той се използва за инвокация на лунните сили и отваряне на врати за свободното преминаване на енергия.

Може да бъде използвам и като талисман за отключване на късмета. Късмета също е вид енергия, която може да бъде възпрепятствана в различни обстоятелства и този медальон може да ви помогне да се избавите от лош късмет.

Този пентакъл е йероглифно изображение на врата. В центъра е написано името "IHVH", отдясно имената "IHV", "IHVH", "AL", и "IHH". От лявата страна са изписани имена на ангели- "Schioel", "Vaol", "Yashiel", и "Vehiel". 

Версикула, изписан над имената на всяка страна e цитат от Псалми 107:16 - "Защото разби медните порти, И железните лостове сломи".

Това е изключително мощен печат на Соломон, който се използва за премахване на пречки при преминаването на духовни и магически сили. 

Смята се, че първия печат на Луната е един от ключовете, които може да отключат пълната сила на всички печати.

Как работят медальоните?

Медальоните се използват още от древността и са изключително ефективен начин да привлечем дадена енергия към себе си или да се защитим.

За какво служи медальона и колко силен ще е ефекта от него зависи от две неща - какво е изобразено на него и дали е зареден с енергия.

Медальоните, както и други магически предмети, могат да бъдат заредени с енергия, съобразена с целта ви. Например чрез молитва към Аргхангел или ако сте практикуващи - ритуал, който използва вашата лична сила.

След като медальона е зареден и го носите, допирайки се до вашето тяло, той ще обменя енергия с него. По този начин имате пряк физически допир с предмет, който сте заредили с енергията на вашето желание.

Освен чисто енергийно, медальоните действат и психологически - слагайки го и знаейки неговото значение, вие подсъзнателно ще ориентирате своите действия към постигане на целта си.

Важно е да се отбележи, че медальоните не заместват вашите усилия. Те са инструмент, който ви позволява да поискате малко помощ от вселената и да се синхронизирате с вашите желания. Ако не положите реални усилия да постигнете целта си, вселената няма как да ви помогне.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Медальон Соломонов печат - Отворени Врати

  • Код на продукта: Медальон - Отворени врати - Соломонов печат - Ж
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 40.00лв


Възможни варианти


Тагове: медальони, медальон, медальони цена, медальони купи, ангелски медальони, ангелски медальон, амулет медальон, соломон амулети, соломон талисмани, соломон медальони, ключът на соломон, ключа на соломон, печати на соломон, соломонови печати, соломонов печат, първия пентакъл на луната, първия пентакъл на луната соломон, първи лунен пентакъл, амулет отворени врати, талисман отворени врати, медальон отворени врати

Created by Rosie Concept Web Design 2020