• Медальон - Втори пентакъл на сатурн - Соломонов печат

Магически медальон със Соломонов печат - Втори пентакъл на сатурн от Ключа на Соломон 

Този Медальон според Ключа на Соломон е втория пентакъл на Сатурн. Той е 27мия соломонов печат. 

Силата му помага да печелите различни видове състезания или диспути. Идеален е за съдебни дела и всичко свързано с правосъдие. 

Как работят медальоните?

Медальоните се използват още от древността и са изключително ефективен начин да привлечем дадена енергия към себе си или да се защитим.

За какво служи медальона и колко силен ще е ефекта от него зависи от две неща - какво е изобразено на него и дали е зареден с енергия.

Медальоните, както и други магически предмети, могат да бъдат заредени с енергия, съобразена с целта ви. Например чрез молитва към Аргхангел или ако сте практикуващи - ритуал, който използва вашата лична сила.

След като медальона е зареден и го носите, допирайки се до вашето тяло, той ще обменя енергия с него. По този начин имате пряк физически допир с предмет, който сте заредили с енергията на вашето желание.

Освен чисто енергийно, медальоните действат и психологически - слагайки го и знаейки неговото значение, вие подсъзнателно ще ориентирате своите действия към постигане на целта си.

Важно е да се отбележи, че медальоните не заместват вашите усилия. Те са инструмент, който ви позволява да поискате малко помощ от вселената и да се синхронизирате с вашите желания. Ако не положите реални усилия да постигнете целта си, вселената няма как да ви помогне.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Медальон - Втори пентакъл на сатурн - Соломонов печат

  • Код на продукта: Медальон за преговори и съдебни дела - 27ми Соломонов печат - Ж
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 40.00лв


Възможни варианти


Тагове: медальони, медальон, медальони цена, медальони купи, ангелски медальони, ангелски медальон, амулет медальон, соломон амулети, соломон талисмани, соломон медальони, ключът на соломон, ключа на соломон, печати на соломон, соломонови печати, соломонов печат, втори пентакъл на сатурн, медальон втори пентакъл на сатурн,

Created by Rosie Concept Web Design 2020