• Обици от аметист за щастие и сродна душа

Обици естествен Аметист за баланс на коронната чакра

Обиците са с обков от медицинска стомана и здрава секретна закопчалка.

 Древните народи са ценели високо аметиста заради неговите магични свойства. Владетелите пиели от чаши аметист, защото вярвали, че той променя цвета си при допир с отрова. Езотериката използва аметиста за предпазване от лоши очи, вредни хора и влияния. Гадателите го предпочитат, защото засилва интуицията. Влюбените си подарявали бижута с аметист, за да свържат завинаги душите си, а неомъжените момичета го ползвали в магии, за да срещнат сродната си душа. Аметистът помага да отключим блокираните си сили и да осъзнаем кармичните си уроци.

Според древните вярвания, вода в която е бил потопен аметист се дава на хора, за да преодолеят страховете си. Аметист се слага под леглото за спокоен сън. Счита се, че притежателите с бижу на аметист имат повече късмет и усещат кога ще спечелят. Камък на коронната чакра. Аметиста е подходящ за зодия Риби, Скорпион, Водолей и Везни.

Как работят бижутата?

Бижутата се използват още от древността и са изключително ефективен начин да привлечем дадена енергия към себе си или да се защитим.

За какво служи бижу и колко силен ще е ефекта от него зависи от две неща - какво е изобразено на него и дали е заредено с енергия.

Бижутата, както и други магически предмети, могат да бъдат заредени с енергия, съобразена с целта ви. Например чрез молитва към Аргхангел или ако сте практикуващи - ритуал, който използва вашата лична сила.

След като бижуто е заредено и го носите, допирайки се до вашето тяло, то ще обменя енергия с него. По този начин имате пряк физически допир с предмет, който сте заредили с енергията на вашето желание.

Освен чисто енергийно, бижутата действат и психологически - слагайки го и знаейки неговото значение, вие подсъзнателно ще ориентирате своите действия към постигане на целта си.

Важно е да се отбележи, че бижутата не заместват вашите усилия. Те са инструмент, който ви позволява да поискате малко помощ от вселената и да се синхронизирате с вашите желания. Ако не положите реални усилия да постигнете целта си, вселената няма как да ви помогне.

Обици от аметист за щастие и сродна душа

  • Код на продукта: Обици от аметист за щастие и сродна душа
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 30.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Комплект амулет с ангелски руни за Архангел Чамуел и сърце аметист

Комплект амулет с ангелски руни за Архангел Чамуел и сърце аметист

Комплект сърце от аметист и ангелска руна за надделяване в трудни ситуации и защита- Архангел Чамуел..

31.00лв

Красив оргонит ключодържател с вграден Аметист за щастие и късмет

Красив оргонит ключодържател с вграден Аметист за щастие и късмет

Ръчно изработен оргонит - ключодържател с Аметист за щастие и късмет - ефектен подарък Защо не пода..

45.00лв

Махало за радиестезия от аметист за магия

Махало за радиестезия от аметист за магия

Радиестезично махало от аметист Полускъпоценен камък шлифован под формата на радиестезично махало, ..

16.50лв

Гривна- талисман за късмет и щастие с Аметист

Гривна- талисман за късмет и щастие с Аметист

Гривна амулет за късмет с аметист Ръчно изработена гривна талисман за привличане на пари. Амет..

28.00лв

Тагове: обици с полускъпоценни камъни, обици с естествени камъни, обици от естесвтвени камъни, обици от полускъпоценни камъни, обици за магия, магически обици, Аметист

Created by Rosie Concept Web Design 2020