Енергийна пирамида оргонит за защита и хармония с 9 вида полускъпоценни камъни

Силна енергийна тройна пирамида (една пирамида на върха, втора огледално обърната пирамида с полускъпоценни камъни, вградени в голямата пирамида. Подходяща за обща защита, късмет и хармонизация на дом, офис, магазин или заведение.

Пирамидата съдържа:
Камъни за защита - черен турмалин и опушен кварц
Камъни за щастие- планински кристал
Камъни за късмет - аметист
Камъни за хармония: Лазурит и Содалит
Камъни за здраве: Ахат, Зелен турмалин и гранат

Ако искате в пирамидата да има и вашите зодиакални камъни или допълнителни символи, например за късмет, моля поръчайте индивидуална изработка от опциите и ние ще се свържем с вас, за да уточним поръчката ви.

Размер: 8.5см на 8.5см на 6см

Приблизително тегло: 199.89 гр.

Материали: кристална смола, черен турмалин, опушен кварц, планински кристал, аметист, лазурит, содалит, ахат, зелен турмалин, гранат, естествени пигменти, карбон, метална мембрана

Какво е оргонит?

Оргонитът е метафизичен инструмент, който е направен от кристална смола, полускъпоценни камъни и метали, базиран върху концепциите за Оргонна терапия и оргонова енергия на австралийския доктор и психоаналитик Wilhelm Reich.

Вярва се, че комбинацията от тези материали поглъща и преобразува негативната енергия в положителна, помагайки ни да се чувстваме по-енергични, да се освобождаваме от стреса, да имаме по-качествен сън и да израстваме духовно.

Някои хора ползват оргонитите и за намаляване на вредния ефект от електромагнитните вълни, като например EMF радиация и влиянието на съвременните 4G и 5G мрежи, които в днешно време са навсякъде и се смята, че влияят зле на психиката и тялото.

Какво е пирамида оргонит?

Оргонит пирамидите съчетават свойствата на оргонита със силата на пирамидната форма.

Според вярванията, формата на пирамидата може да събира, преработва и пренасочва енергия по благоприятен за хората начин, работейки с нашето естествено енергийно поле.

Древните египтяни са виждали пирамидалната форма като начин да извлекат енергия от земята, да я концентрират и изпратят към вселената чрез най-горния и връх.

Освен всички метафизични свойства ние ви предлагаме и интересен подарък със съвременен дизайн, който е красиво допълнение за интериора на всеки модерен дом или офис. Моделите са по дизайн на студио Rosie Concept, а изпълнението е от S Class Design.

Пирамида оргонит за защита и хармония - "As Above, So Below" XXXL

  • Код на продукта: Пирамида оргонит за защита и хармония 025
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 142.00лв


Възможни варианти


Тагове: оргонит, оргонити, оргонити цени, оргонит пирамида, оргонит пирамида цена, оргонит цена, от къде да си купя оргонит, оргонна енергия, оргонова енергия, оргонит пирамиди, пирамиди оргонит, подарък за мъж, подарък за жена,

Created by Rosie Concept Web Design 2020