Дамско колие с ахат

Нежно дамско колие със зелен Ахат - камъка на спокойствието, баланса, любовта и Венера. Специален талисман за зодиите Телец и Везни, Риби и всички, които търсят любов и спасение от стреса.

Как работят бижутата?

Бижутата се използват още от древността и са изключително ефективен начин да привлечем дадена енергия към себе си или да се защитим.

За какво служи бижу и колко силен ще е ефекта от него зависи от две неща - какво е изобразено на него и дали е заредено с енергия.

Бижутата, както и други магически предмети, могат да бъдат заредени с енергия, съобразена с целта ви. Например чрез молитва към Аргхангел или ако сте практикуващи - ритуал, който използва вашата лична сила.

След като бижуто е заредено и го носите, допирайки се до вашето тяло, то ще обменя енергия с него. По този начин имате пряк физически допир с предмет, който сте заредили с енергията на вашето желание.

Освен чисто енергийно, бижутата действат и психологически - слагайки го и знаейки неговото значение, вие подсъзнателно ще ориентирате своите действия към постигане на целта си.

Важно е да се отбележи, че бижутата не заместват вашите усилия. Те са инструмент, който ви позволява да поискате малко помощ от вселената и да се синхронизирате с вашите желания. Ако не положите реални усилия да постигнете целта си, вселената няма как да ви помогне.

Талисман колие за здраве и спокойствие с Ахат камъка на Венера

  • Код на продукта: Колие с ахат за здраве и спокойствие
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 44.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Радиестезично махало от ахат за здраве и късмет

Радиестезично махало от ахат за здраве и късмет

Махало за радиестезия от ахат Полускъпоценен камък шлифован под формата на радиестезично махало, ..

21.00лв

Голяма друза Ахат

Голяма друза Ахат

Голяма друза Ахат. Размер 7 см. По желание може да закупите и специална кутийка за него на цена от 2..

30.00лв

Тагове: колие, колиета, колиета от полъскъпоценни камъни, колиета от естествени камъни, колиета с камъни

Created by Rosie Concept Web Design 2020